Herrlaget åker till Norge

Det är fest i Göteborg och när den avslutas torsdag mot Polen tar Sävehofs herrar tag i vardagen och åker till Stavanger för en liten miniturnering.

Tre lag står för motståndet GWD Minden, HC Kriens och Viking Håndball. Alla motståndare har Svensk koppling på ett eller annat sätt. Vi börjar på fredagen mot Ulf Schefverts lag Minden som siktar mot Bundesliga igen efter många år i högsta ligan. Fler svenska spelare är en viss Dalibor Doder (som av känd anledning inte kan medverka på den här träningsturneringen) och målvakten Anders Persson.

På lördagen möter vi Gunnar Blombäcks Viking Håndball. Gunnar hade en mycket lyckad sejour där för några år sedan och håller återigen på att bygga upp något stort i Stavanger. Vi avslutar träningsspelandet mot HC Kriens som kanske är det minst kända laget för oss nordbor. Kriens har en ny tränare för i år i Torben Winther som förra året lämnade Ystad IF. Laget ligger för närvarande tvåa i Schweiz efter Schaffhausen. Målet är att nästa säsong ta sig ut i Europa.

Fredag 21/1:
18.00  IK Sävehof – GWD Minden
20.00  Viking Håndball – HC Kriens

Lördag 22/1:
14.00  HC Kriens – GWD Minden
16.00  Viking Håndball – IK Sävehof

Söndag 23/1:
09.30  IK Sävehof – HC Kriens
12.30  Viking Håndball – GWD Minden

Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..