Herrarna förlorade genrepet

Herrarna förlorade idag genrepet inför elitseriepremiären mot RIK i Rosendalshallen.

Efter en bra start på matchen och många härliga räddningar från Sävehofs sida kunde trots allt RIK gå upp till ledning med 9-6. Sävehof valde då att ta time-out, en time-out som dessvärre inte väckte laget. RIK kunde tämligen enkelt gå upp till en sexmålsledning i paus, 20-14.

Andra halvlek var målmässigt hela tiden till RIKs fördel. Som mest var RIKs ledning uppe i nio mål. Sävehof snyggade till slutsiffrorna till 32-28.

Plus i dagens Sävehof till målvakten Jesper Parker som hade 50% i räddningar och sexmålsskytten Anton Blickhammar.

Redbergslid IK – IK Sävehof 32-28 (20-14)
Målskyttar: Anton Blickhammar 6, Emil Berggren 5, Jesper Nielsen 4, Eric Forsell-Schefvert 4, Gabriel De Santis 2, Victor Röxner 2, Robert Johansson 1, Tobias Johansson 1, Robert Månsson 1, Tobias Albrechtson 1, Viktor Ottosson 1.

Text och foto: Martin Gunnérus

Matilda Forsberg anländer till Sävehof som högersexa från Skövde HF..

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..