Henrik Signell om Solidarity camp

Under tre dagar kommer lag träna, spela vänskapsmatcher och dela erfarenheter med andra lag. Inomhushallar kommer att vara till ditt förfogande för egna träningar. Coacher från Svenska Handbollförbundet kommer att hjälpa lagen med expertis för att skapa träningar med hög kvalité och ordna vänskapsmatcher mot andra deltagande och/eller lokala lag. Efter lägret kommer alla lag att delta i Partille Cup.

– Jag har varit med sedan starten och det är en helt fantastisk upplevelse, man får så mycket tillbaka av deltagarna. Alla kämpar och även om förutsättningarna är olika för alla och de är väldigt oskolade jämfört med oss så ger de verkligen allt under veckan. Jag har träffat så många människor från hela världen och har fått vänner för livet. Solidarity Camp visar att alla är lika och skillnaderna mellan människor är väldigt små. Bollen är en fantastisk sam som fungerar som kontaktlim mellan deltagarna, säger Henrik Signell.

– Jag fick möjligheten att åka ner till Zimbabwe förra året tillsammans med Elvir (Rakovic) och träffa de som har varit här och det var en härlig upplevelse, berättar Henrik.

“Världen blir mindre om vi lär känna fler”

http://partillecup.com/swe/mer/solidarity-camp/