Henrik Signell klar för tre år till i IK Sävehof!

Henrik Signell har precis skrivit på för ytterligare tre år i klubben. IK Sävehof fortsätter därmed sin målsättning med att vara bäst i Sverige.

Sedan 2012 leder Henrik Signell  IK Sävehofs fantastiska damlag. En angenäm uppgift men också krävande, hur kan man bli bättre än bäst? Hur fortsätter man att motivera spelare som redan vunnit allt i Sverige och brukar besegra sina svenska motståndare med i snitt 15 mål? Hur får man spelare som möter världsstjärnor i Champions League och landslaget att offra sig mot Elitseriens sämsta lag en måndag i januari någonstans i landet efter många timmars bussresa?

Engagemang, motivation och passion är svaret. Henrik har full koll på vad han vill att laget skall prestera, när det skall göras och hur man skall göra det. När Henrik säger att det inte finns någonstans han hellre vill vara än i Partillebohallen och ta en kaffe på kansliet innan han går in och manar på damerna i ytterligare en träning inför en spännande Champions League match, då är det bara att ställa sig upp och tacka. Tack Henrik för tre nya år!

– Vi är självklart jättenöjda med att Henrik väljer att stanna kvar i klubben. Det är en uttalad målsättning att fortsätta leda utvecklingen inom svensk damhandboll och där är Henrik en av de viktigaste byggstenarna, säger sportchefen Anders Eliasson.

 

 

 

Fler nyheter

14.00 SÄVEHOF – BUCURESTI (D) Damerna spelar Champions League och..

Med stor marginal säkrade IK Sävehof två poäng borta mot..

En vass avslutning på den första halvleken mot Skövde HF..

Lasse började som ungdomsspelare redan 1961 och har varit Sävehof..