210319_tack_henrik_rhasson_1920

HENRIK RHÅSSON LÄMNAR

Henrik har varit med sedan barnsben och slutar säkert som volontär i Sävehof som pensionär. Under sin skadeperiod som tyvärr drog ut på tiden har Henrik gjort det mesta för att hjälpa klubben utanför plan. Nu är han åter i laget och senast mot GUIF fick han både speltid och hann bli målgörare, vi kommer sakna dig!

– Det har varit en ära att få representera de lag jag själv stått på läktaren och hejat på i så många år. Det har varit mitt mål sedan jag kom till klubben som 10-åring men nu är det dags att tacka för mig och testa något nytt. Jag är oerhört tacksam för de år jag haft i klubben, det har varit en helt fantastisk resa. Jag kommer sakna mina underbara lagkamrater, tränare och allt folk runt om i klubben, jag tackar er för allt ni gjort genom åren. Det är med både sorg och glädje jag lämnar men det känns som rätt tid för detta beslut. Tack för mig, vi ses i hallarna runt om i Sverige, säger Henrik Rhåsson.

– Henrik började i Sävehof när han var pytteliten, nu är han marginellt större, men det som vuxit mest är hans personlighet och hans karaktär. Kommer till alla träningar med ett glatt humör, ger alltid allt och är alltid peppande och positiv. Googlar man klubbhjärta så borde det komma upp en bild på Henrik, antingen när han står i Kamikazes eller när han vräker sig in en lucka och gör mål. Stort lycka till i framtiden, vi kommer sakna dig, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..