Bjarssa_Abbe_Adidas

HELA SÄVEHOF SKRIVER PÅ FÖR ADIDAS!

Hela Sävehof skriver på för Adidas!

Ett samarbete som funnits i nästan tre decennier fortsätter. Under torsdagen signerades ett nytt fyra års avtal som sträcker sig fr.o.m. säsongen 2022 – 2023. 

Sedan slutet av 1980-talet, med undantag av två kortare perioder, finns en snart

30-årig historia mellan adidas och Sävehof. Det första avtalet på nationell nivå skrevs 1996.

Adidas är Sävehofs längst ”levande” Partner som Hofleverantör (huvudsponsor).

-Vi är både väldigt stolta och glada över att få möjligheten att fortsätta samarbetet med IK Sävehof. Att klubben fokuserar på både Elit- och Ungdomsverksamhet är av största vikt för oss, säger Mikael Bjärsmyr, adidas

-Vi är tacksamma för vårt långsiktiga och viktiga samarbete med adidas som ger de bästa förutsättningar att bibehålla kvalité och bredd i Sävehof, i såväl ungdoms-, akademi- och i elitverksamheten.

Tillsammans med adidas finns en stolt skara spelare och ledare som trivs i vardagen och som oftast när säsongen närmar sig slutet leder till SM-guld och spel i Champions League och European League, säger Sävehofs klubbdirektör Stefan Albrechtson

Mikael Bjärsmyr: – De sportsliga resultaten har givetvis gjort vårt beslut enklare, men det viktigaste för oss är att vi och våra samarbetspartners har gemensamma värderingar och vi ser fram emot fyra nya år tillsammans med världens största handbollsklubb!

 

#sävehof #gulsvartmagi #adidas #samarbete

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..