Handbollskryssningen

Det är med stort optimism som jag nu ser allt fler klubbar höja på sina normalt sett så slitna och ideellt trötta ögonbryn. Handbollskryssningen blir en succé – det blir den mötesplats och det avstamp Svensk Handboll behöver. Beståndsdelarna finns där, från globala gigantiska företag, till mindre partners som inte vill annat än att profilera sig tillsammans med vår älskade idrott.

Blandningen av spelare, ledare, styrelser, organisationer och förbund kan och kommer under kryssningen börja utveckla affären Svensk Handboll. Dialogerna kommer frekvent att beröra vad vi i Svensk Handboll kan göra tillsammans för att nå dit vi vill – mot en publikattraktiv upplevelse med god ekonomi som på allvar kan konkurrera med de bästa. Svensk Handbolls nuvarande läge har aldrig varit bättre, oavsett på vilken nivå vi befinner oss i den.  Handbollskryssningen har fått företaget Sportsbusiness Nordic att dra igång Handboll och Pengar, något som vi stått utan tillräckligt länge, något som hindrar många föreningars organisatoriska och ofta önskade men svåruppnåeliga tillväxt.

Selects satsning på Streethandboll och kring detta finns det på kryssningen möjlighet för föreningarna profitera på. Sprid handbollen på de ställen där spontanidrotten fortfarande lever, skolgårdarna. Det blir Selects budskap och insats under kryssningen. En annan partner är Mackmyra som kommer att ge er och era sponsorer unika möjligheter ombord.  Funderar ni på hur en vettig lösning vad gäller bilägande finns världens största bilproducent ombord med unika och för handbollen anpassade koncept – Toyota. Vi adderar dagligen produkt-  och tjänsteföretag som ska underlätta och skapa tryck åt Svensk Handboll – från nyrekrytering till fullfjädrat proffs.

Förutom det enorma party som av naturliga orsaker kommer att ske är kryssningen späckad av kreativa möten och debattforum. Det finns något för alla målgrupper. De föreläsningar som bjuds håller absolut högsta klass och är normalt sett svåråtkomliga. Vad gäller fighten mellan Axnér och Wikegård får du uppleva något unik när Handbollen tar spjärn mot Östersjöns vågor och utmanar hockeyn.

Vi vill såklart att hela Sverige ska med, vi vill bidra till en ökad takt, såväl sportsligt som ekonomiskt. Ta med ert lag, er styrelse, er vän eller affärspartner. Vänta inte för länge för är det något vi kan utlova är det ett event handbollen aldrig sett maken till tidigare. Dessutom till ett pris som är svårt att klaga på.

Läs mer på www.handbollskryssningen.se/2011, eller boka dina biljetter på 08-452 40 80.
Har du en gruppbokning går det snabbt att göra den på bokning@handbollskryssningen.se

Arrangörerna av Handbollskryssningen 2011

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..