HALLAGÅRD LÄMNAR SÄVEHOF

Elin Hallagård har beslutat att lämna Sävehof efter säsongen. Hon tycker fortfarande att handboll är roligt men har svårt att få ihop vardagen och satsningen i Sävehof. Vi ville behålla Elin och hitta en lösning men vi blev eniga om att gå skilda vägar.

– Jag har varit i Sävehof i många år nu och trivts väldigt bra. Det är en klubb som har höga mål och skapar bra förutsättning för utveckling. Nu är jag i den fasen att jag vill kunna ägna mer tid åt familj och annat. I Sävehof finns inte den möjligheten med tanke på Europaspel mm. Därför har jag valt att lämna. Jag kommer sakna laget! Säger Elin Hallagård.

– En förlust för oss, Elin är och har varit en väldigt viktigt spelare. På banan men också för gruppen. Jag hoppas att Elin kan avsluta sin tid i klubben på bästa möjliga sätt, hon förtjänar all framgång. Vi får njuta av de sista månaderna tillsammans, säger Hanna Fogelström.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..