Grundfos – ny hofleverantör

IK Sävehof kan med stor glädje presentera Grundfos som ny Hofleverantör (huvudpartner). Partneravtalet träder i kraft redan denna vårsäsong och sträcker sig över 2,5 säsong, dvs till säsongen 2017/2018. Grundfos kommer att exponeras på damlagets dräkt i både Elitserien och Champions League, på skyltar i Partillebohallen och på golvets mittcirkel. Exponering i hallen gäller både vid dam- och herrmatcher. Grundfos finns sedan tidigare med i Sävehofs affärsnätverk, Bollkänslan.

 – Fantastiskt roligt att Grundfos kliver på vår resa in i Partille Arena och att de vill synas tillsammans med oss även innan flytten går över vägen, säger klubbens marknadschef Mats Janson.

 Grundfos är med en produktion på över 16 miljoner pumpenheter om året en av världens ledande pumptillverkare och företaget finns representerat över hela världen med såväl produktionsbolag som försäljningsbolag. Grundfos pumpar är bland de mest energieffektiva på marknaden och spelar en viktig roll för att minska den globala energiförbrukningen. Så mycket som 10% av världens samlade elförbrukning går till pumpar. I Partille Arena finns ett flertal pumpar som tillverkats av Grundfos som därigenom bidrar till en modern energieffektiv anläggning.

 – Vårt avtal med IK Sävehof är en del av den globala handbollssatsning vi gör. I december 2015 var vi en stor partner till dam-VM i Danmark och vi är även med under pågående herr-EM i Polen, säger Grundfos svenska VD Johan Ekstedt. Handboll har historiskt gått som en röd tråd genom företaget och då faller det sig naturligt att även Grundfos Sverige satsar på sporten. Det skall bli roligt att vi nu får chansen att synas tillsammans med världens största handbollsklubb, fortsätter Johan Ekstedt.

 Grundfos fakta:

  • Danskt familjeföretag med huvudkontor i Bjerringbro på Jylland.
  • Över 16 miljoner pumpar produceras varje år.
  • Finns representerade i 55 länder över hela världen.
  • Mer än 18 000 anställda globalt.
  • 5% av den årliga omsättningen avsätts till forskning och utveckling.

– See more at: http://www.savehof.se/index.php/2016/01/grundfos-ny-hofleverantor/#sthash.0jF7Gdli.dpuf

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..