Glenn Claesson – 50 år

Garden Party lördag 2 maj från kl. 15.00 hemma hos Glenn. Alla vänner hälsas välkomna!

Det finns ingen i hela världen som ens nästan kan kopiera Glenn Claesson. Det finns bara ett unikt exemplar av denna kategori av människa. För Sävehofs del är han ovärderlig och vi sticker ut hakan och påstår att ända sedan han startade sin karriär i klubben 1969 så är han den som har betytt mest i sitt frivilliga engagemang.

Vem i Handbollens Sverige känner inte till Glenn? Så gott som alla har varit berörda av 165 cm ”Glenn i Göteborg”, antingen genom beröm och uppskattning eller genom rena utskällningar. Glenn vet vad han vill och brukar aldrig göra några omvägar. Finns det någon ungdomsspelare som inte någon gång har haft Glenn som tränare? Finns det någon ledare som Glenn inte har skakat hand med eller hjälpt till rätta under Partille Cup?

Mannen kan ju bara inte säga eller stava till ordet NEJ. Alltid hjälpsam och alltid där när hjälp behövs, oavsett om det är som ungdomsledare eller hjälp med fester, lotter, supporterresor, ungdomsresor, VIP-rum, utrullning av TV-golv, städning, representation för klubben eller med att PR-föra Partille Cup.

För Glenn regerar Sävehof och ”vete tusan” om han inte på något sätt regerar Sävehof också.

Fler nyheter

EUROPEAN LEAGUE IK SÄVEHOF v RK NEXE (CRO) Tisdag 5..

Med över tjugo gjorda mål och färre än tio insläppta..

Herrlaget kämpar inte bara för att behålla förstaplatsen i Handbollsligan..

Tack vare en sen vändning lyckades IK Sävehof få med..