16-9_GARMIN

GARMIN NY PARTNER TILL SÄVEHOF!

Vi är stolta och glada över att presentera Garmin som ny Partner till Sävehof! 

Garmin har fler än 19 000 anställda på 80 kontor runt om i världen och levererar GPS-navigering och bärbar teknik till marknaden för fordon, flyg, marin, outdoor och fitness.

Sävehof ser en styrka att som förening förknippas och samarbeta med stora och etablerade varumärken som Garmin. Samarbetet kommer lyfta båda parter och vi ser fram emot vad två så starka varumärken kan åstadkomma tillsammans, säger Emir Naprelac, Sävehof

Mauricio Hultgren (B2B Sales Manager Nordic) Garmin – Detta är väldigt intressant och värdefullt för oss, eftersom det här är den första handbollsklubben vi gör den här typen av samarbete med.

Sävehof är en fantastisk förening som stöttar damer, herrar, barn och unga på många sätt. De är duktiga, professionella och leder Handboll som sport framåt, det gillar vi.

Vår förhoppning är att vi kan hjälpa dem att mäta ”hälsan” hos spelarna utanför handbollsplanen, så att de kan nå ännu större framgångar.

Samarbetet kommer att innebära ännu bättre möjligheter för spelare att lyfta sig ytterligare, både individuellt och kollektivt.

Vi på Sävehof känner oss inspirerade över vårt nya samarbete och ser fram emot att växa tillsammans med Garmin, säger Jonathan Stenbäcken, Sportchef Sävehof

#sävehof #gulsvartmagi #garmin

 

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..