180911_anders_eliasson_640

FRI ENTRÉ IKVÄLL

Sävehof vs Skövde ikväll 19:00
Partille Arena
FRI ENTRE

Tre förluster i rad svider förstås i ett intensivt skede av serien, men i Sävehof har man bestämt sig för att se matcherna mot RIK, Kristianstad och Alingsås på ett annat sätt än uteblivna poäng.
– Insatserna har varit bra, men vi hade förhoppningar att höja oss ännu lite grann mot Alingsås och det klarade vi inte. Vi får inte sjunka för djupt i tankarna för detta utan nu gäller det att fokusera på det egna och hitta tillbaka till vårt sätt att ta poäng, säger managern Anders Eliasson.

Efter mötet med IFK Skövde återstår bara tre matcher i grundserien, och eftersom slutspelsplatsen är säkrad är det mycket som nu handlar om att hitta en bra känsla inför slutspelet.
– Det finns placeringar att spela om och så klart vill vi hamna så bra som möjligt. Vi räds inte något motstånd utan vi har inställningen att vi ska vinna alla matcher, men vi ska också inse att det är bra lag vi möter. Det är hela tiden ett arbete som krävs och vi skall göra vårt bästa, till att börja med mot Skövde, för att vår insats ska generera två poäng, säger Anders Eliasson.

I laget saknas Gzim Salihi.

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..