200504_fredrik_larsson_640

FREDRIK LARSSON HAR LÄMNAT OSS

Det var med stor sorg vi tog emot beskedet om att Fredrik hastigt har lämnat oss. På något sätt känns det som att Fredrik alltid funnit nära oss i Sävehof, även under hans tid innan i IFK Skövde (HK Country som moderklubb) och Hammarby IF.   Fredrik var en fantastisk handbollsspelare med landslagsspel och tre SM-guld i Hammarby och ett SM-guld i Sävehof. Han var omtyckt av alla och en underbar lagkamrat, ja en sådan spelare alla lag önskar sig för att nå framgång.

Från Sävehofs sida är vi glada över de två säsonger Fredrik spelade med oss. Det var två tuffa säsonger med flera småskador för hans del, men när det gällde som mest bevisade han var skåpet skulle stå. Vem minns inte Champions League matchen i Scandinavium inför 3500 personer när RK Zagreb, ett av Europas bästa klubblag, besegrades med 28-25 och Fredrik svarade för 13 mål!!!!

En seger som tog oss till en åttondelsfinal.

Fredrik Larsson – Sävehof 2011-13:
Elitserien och slutspel – 44 matcher och 176 mål
Champions League – 15 matcher och 54 mål

Vi minns med Fredrik en lång och fantastisk tid tillsammans, både som med- och motspelare. Alltid juste, ärligt och med ett leende på läpparna.. Alla våra tankar går till Malin, barnen Svea och Sally samt närmast anhöriga.

Stefan Albrechtson
Klubbdirektör

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..