Handboll, SHE, Sävehof - H65 Höör

FÖRLUST MOT HÖÖR

Första hemmamatchen för året slutade i förlust när H65 Höör stod för motståndet i Partille Arena. Slutresultatet skrevs till 17–26.

Det dröjde till den femte spelminuten innan bollen passerade mållinjen för första gången i matchen. Då var det gästernas Sofia Hvenfelt som slet sig loss inne på linjen och gjorde 1–0. För Sävehof var det Ellie Nilsson Åström som spräckte nollan. Målet innebar 1–4 efter en matchinledning där gulsvart haft en del bekymmer att hitta rätt offensivt. Utdelningen kom igång aningen bättre efter det, men efter drygt 15 minuters spel och underläge 3–7 bestämde sig huvudtränare Rasmus Overby för att ta timeout.

Wilma Kroon Anderssons start på matchen var mycket positiv, med flera räddningar såg hon till att måldifferensen inte stack iväg ytterligare. Dessutom noterades målvakten i målprotokollet när bortalaget testade att spela sju mot sex.

Ett tufft underläge skulle ändå vara utgångsläget inför den andra halvleken när 6–13 var siffrorna som lyste på jumbotronen i Partille Arena efter 30 minuters spel. Sävehof var tvungna att bryta mönstret och det var också laget i gulsvart som inledde målskyttet i andra när Johanna Forsberg tog tillvara på en målvaktsretur som hon behärskat placerade in i nät.

Det här var dock inte Sävehofs match och några poäng skulle det inte bli denna måndag. Nio mål skiljde det i slutändan och nu riktas fokus mot kommande matcher. Närmast väntar Buducnost på bortaplan i Champions League-spelet, den matchen spelas på lördag kväll med avkast 19:00.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..