Förlust för herrarna mot FIF

Igår var vi nära en förlust så det kanske inte var mer än rätt att vi idag förlorade mot FIF Fredriksberg från danska huvudstaden Köpenhamn. FIF är återuppstått då FCK hade deras elitlicens några säsonger. De flesta namnkunniga har dock försvunnit till AG. Men helt klart har de ett bra lag som spelade ett aggressivt 3-2-1.

Detta gjorde att de tog ledningen från start och vi fick hela tiden jaga. Det var något som vi var vana med från igår och trots en dålig start på andra halvlek så lyckades vi äta ikapp 7 mål och faktiskt i slutminuterna vara i ledning med ett mål för första gången i matchen.

FIF orkade dock bita tillbaka och vann helt välförtjänt. Vi spelade idag ett helt ok försvarsspel men lyckades inte förvalta det till bra kontringslägen. Framåt så tappade vi många bollar och det såg väldigt slarvigt ut, givetvis hade det offensiva försvarsspelet från FIF stor del i detta. Nu tar vi nya tag mot ett revanschsuget Viking klockan 13.00.

FIF Fredriksberg – IK Sävehof 28-26 (13-9)
Målskyttar: Jonathan Stenbäcken 7 (3), Michael Apelgren 5, Niclas Barud 5, Jesper Nielsen 4, Tobias Johansson 2, Victor Fridén 1 (1), Viktor Ottosson 1, Tobias Albrechtson 1.

Text: Mikael Franzén
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..