210308_tack_eric_westergren_1920

ERIC WESTERGREN LÄMNAR

Eric kom till Sävehof som Akademispelare med mycket energi och entusiasm. Eric har visat under sina år i klubben att han verkligen är en fantastisk föreningsmänniska. Under hans skadeperiod stod han i klacken, hjälpte till med Handball Campen och visade att man aldrig skall ge upp. Nu går Eric vidare för att få mer speltid och utveckla sin karriär som säkert kommer fortsätta många år framöver. Hatten av för Eric och stort lycka till i framtiden.

– Det är med blandade känslor jag väljer att flytta på mig inför nästa säsong. Samtidigt som jag tror stenhårt på detta så har Sävehof betytt allt för mig. Jag kom hit från Stockholm som 15 åring och lämnar nu 6 år senare en fantastisk klubb som blivit som en familj. Jag vill tacka alla härliga spelare, ledare, supportrar, och folket som jobbar inom klubben för den här tiden, det är dom som fått mig att bli den jag är idag, både på och utanför och planen. Men nu är det dags för nya spännande vägar och äventyr, säger Eric Westergren.

– En underbar person och energispridare som är en dröm att ha i laget. Kommer att bli saknad men förstår och respekterar hans beslut om att lämna för en större roll i en annan klubb. Tror och hoppas att hans fina utveckling det sista året kommer att fortsätta så kan vi hoppas att våra vägar kommer att korsas igen. Ska ha stor cred för hur han varit med och bidragit till att bygga klubbkänslan för Sävehof under hans år hos oss, säger Michael Apelgren.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..