Eric Forsell-Schefvert lämnar Sävehof

Efter sex år i A-laget, tre SM-guld, Europacup guld och två USM-guld lämnar Eric Forsell-Schefvert IK Sävehof för nya utmaningar. Eric var lagkapten säsongen 14-15 och har visat engagemang, hjärta och kärlek till Sävehof under åren i klubben. Sävehof önskar Eric stort lycka till i framtiden.

”Eric har varit med länge och har varit vår lagkapten och står för många fina egenskaper. En person som alltid ställt upp och ett föredöme för vår träningskultur. Nu är det dags för nya utmaningar och vi önskar Eric lycka till, säger sportchef Anders Eliasson”

”Efter nästan 10 år verksam i IK Sävehof (ungdom och A-lag) har tiden kommit för både klubben och mig att gå skilda vägar till nästkommande säsong. Min tid här i föreningen har varit några utav de mest lärorika åren i mitt liv med fantastiska framgångar och utmanande motgångar. Det gör ont i Sävehof hjärtat att lämna föreningen som format mig som handbollsspelare men tiden har kommit att söka nästa utmaning i min karriär, säger Eric.

Jag är otroligt tacksam mot så många människor i föreningen som gjort det till en ära och möjligt att verka i IK Sävehof under så lång tid. Alla medspelare, ledare, ungdomar, trotjänare och vänner som man fått möjligheten att lära känna, ”tjöta gött” med och träna kommer jag bära med mig resten av mitt liv. Jag önskar IK Sävehof all lycka framöver i den nya arenan med förhoppning om ett återseende i framtiden då mitt gulsvarta hjärta alltid kommer brinna för klubben, avslutar Eric Forsell Schefvert”

 

Efter sex år i A-laget, tre SM-guld, Europacup guld och två USM-guld lämnar Eric Forsell-Schefvert IK Sävehof för nya utmaningar. Eric var lagkapten säsongen 14-15 och har visat engagemang, hjärta och kärlek till Sävehof under åren i klubben. Sävehof önskar Eric stort lycka till i framtiden.

”Eric har varit med länge och har varit vår lagkapten och står för många fina egenskaper. En person som alltid ställt upp och ett föredöme för vår träningskultur. Nu är det dags för nya utmaningar och vi önskar Eric lycka till, säger sportchef Anders Eliasson”

”Efter nästan 10 år verksam i IK Sävehof (ungdom och A-lag) har tiden kommit för både klubben och mig att gå skilda vägar till nästkommande säsong. Min tid här i föreningen har varit några utav de mest lärorika åren i mitt liv med fantastiska framgångar och utmanande motgångar. Det gör ont i Sävehof hjärtat att lämna föreningen som format mig som handbollsspelare men tiden har kommit att söka nästa utmaning i min karriär, säger Eric.

Jag är otroligt tacksam mot så många människor i föreningen som gjort det till en ära och möjligt att verka i IK Sävehof under så lång tid. Alla medspelare, ledare, ungdomar, trotjänare och vänner som man fått möjligheten att lära känna, ”tjöta gött” med och träna kommer jag bära med mig resten av mitt liv. Jag önskar IK Sävehof all lycka framöver i den nya arenan med förhoppning om ett återseende i framtiden då mitt gulsvarta hjärta alltid kommer brinna för klubben, avslutar Eric Forsell Schefvert”

 

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..