Eric Forsell-Schefvert förlänger med klubben!

IK Sävehofs lagkapten Eric Forsell-Schefvert förlänger sitt kontrakt med tre år

Eric Forsell-Schefvert stannar kvar i klubben. Sävehofs lagkapten kom till klubben 2007 och förlänger sitt kontrakt med ytterligare tre år. Eric är en viktig spelare som behärskar både anfallsspel och försvar. En allroundspelare som aldrig viker ner sig.

– Eric är en fantastisk spelar och väldigt ambitiös. Han ger alltid 100% i alla lägen och är en god förebild för både sina lagkamrater och resten av klubben. En viktig resurs inför framtiden, säger sportchefen Anders Eliasson.

– Jätteskönt, jättebra, jättekul, säger Eric. Det har varit min målsättning hela tiden att få fortsätta i klubben. Jag är glad att jag får det förtroendet och möjlighet att utvecklas ännu mer. Jag har haft många goda förebilder i klubben och jag vill vara en för de nya unga spelarna. Jag har mycket kvar att lära men jag är full av entusiasm och blickar framåt.

– Det är en bra grund att så många spelare vill stanna i klubben. Eric är en av de viktigaste i arbetet med att föra laget vidare mot ny arena och bra placeringar. Eric är en spelare som alltid visar hjärta och med sin goda fysik och träningsvilja visar han resten av laget hur man skall satsa professionellt för att nå sina mål. Han är en central spelare som är duktig både i anfall och i försvar, en viktig tvåvägspelare som får ta mycket ansvar i laget. Riktigt kul att han väljer Sävehof även i framtiden, säger Magnus ”Bagarn” Johansson.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..