3_emma_fernis_1920

EMMA FORTSÄTTER I SÄVEHOF

Sedan Emma Fernis flyttade till IK Sävehof från Spårvägens HF 2015, har hon varit en av klubbens frontgestalter på plan med en kraftfull och orädd spelstil, säker straffläggning och fantastisk fysik. Emma har idag skrivit på för ytterligare 1 år med klubben.

-Jag är väldigt glad över att jag skrivit på för en professionell klubb som Sävehof ytterligare en säsong. Jag trivs väldigt bra i klubben och känner att jag har väldigt bra förutsättningar för att fortsätta utvecklas som både handbollsspelare och person. Jag har även en roll i laget som jag trivs väldigt bra med, säger Emma.

-Emma har tagit stora kliv i sin handbollsutveckling sedan hon kom till klubben och jag är övertygad om att hon har mer att ge. Hon är en säker avslutare och en vinnarskalle som gillar att ta ansvar. Vi ser fram emot fortsatta framgångar och är väldigt glada att hon valt att stanna hos oss. Säger Manager Hanna Fogelström.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..