16-9_Emil-Berlin-Forlanger-sitt-kontrakt

EMIL BERLIN FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Emil Berlin har skrivit nytt två-års kontrakt!

Emil Berlin, handbollsfostrad i Sävehof debuterade i A-laget 2019 och närmar sig 100 matcher har skrivit nytt kontrakt.

– Jag trivs väldigt bra i Sävehof med både lagkamrater och ledarna. Det känns jättebra att stanna kvar här ytterligare två år och få fortsätta att utvecklas som handbollsspelare, säger Emil Berlin

– Ännu en Sävehofare som förlänger sitt kontrakt vilket såklart är jätteroligt. Berlin är en spelare som vi uppskattar väldigt mycket. Han har haft en del otur med skador de senaste säsongerna vilket har ställt till det för honom.
Vi ser en smart spelare med hög spelintelligens och med en hög potential. Nu hoppas vi att han får hålla sig skadefri så han fortsatt får utvecklas ostört hos oss, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

– Kul att få jobba vidare med en till egen produkt som redan för två år sedan spelade som första H9 när vi vann SM-guld trots att han är född 2001. Därefter har han haft stora problem med skador, vilket gjort att vi varit tvungna att bredda oss på H9. Berlin är en spelare som passar vårt handbollstänk perfekt, och vi tror att får vi till lite mer kontinuitet så är jag rätt så säker på att han är ett kommande utlandsproffs., säger Michael Apelgren, herrtränare.

KONTAKT

Emil Berlin
0723-57 95 59
berlinemil3@gmail.com
Huvudtränare
Michael Apelgren
0702-42 51 20
michael@savehof.se

Elitansvarig
Jonathan Stenbäcken
0761–102399
jonathan@savehof.se

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..