ELLIE_AVTACKNING

ELLIE SLUTAR EFTER SÄSONGEN!

Ellie kom till Sävehof inför säsongen 2019 – 2020 avslutar sin karriär som handbollsspelare efter denna säsong.

Jag älskar fortfarande handboll, men jag har nu kommit till en punkt i mitt liv där jag känner att det tar för mycket tid. Jag vill nu kunna styra min egen tid, även om jag kanske kommer tillbaka till handbollen, men just nu behöver jag en paus.

Ett av de bästa besluten jag tagit som handbollsspelare var att flytta till Partille och Sävehof. Jag har trivts fantastiskt bra med alltifrån lagkamrater till alla personer runt klubben och det har gett mig stora möjligheter till spel i såväl Champions League som SM-final. Nu ska jag flytta hem till Västerås och arbeta som sjuksköterska på en barnavdelning, vilket alltid varit en dröm för mig, säger Ellenor Åström Nilsson.

Sävehof och Ellie spelar finalmatch 4:5 mot Skuru IK onsdag 25/5 klockan 18.10 i Stockholm och har chans att ta sin tredje seger i finalspelet och bli Svenska Mästare 2022.

#sävehof #gulsvartmagi

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..