Elin Karlsson förlänger med Sävehof

ELIN KARLSSON FÖRLÄNGER MED 2 ÅR

 Elin kom till Sävehof 2012 efter tre år i BK Heid och har sedan dess varit en stor tillgång för laget. Elin är född och uppväxt i Göteborg och började sin handbollskarriär i Tuve IF.

 Elin är en fantastisk lagspelare och sliter oerhört mycket i det tysta både i anfall där hon är väldigt jobbig att möta för motståndarna, och i försvarspelet där hon har växt otroligt mycket senaste året. Elin är viktigare och viktigare och uppvisar en positiv kurva och stor potential för att leda laget mot många fler segrar. Sen är det inte många försvar som hänger med när Elin växlar upp i andrafasen under ett anfall. En skön spelare och en fantastisk lagkamrat som tar ansvar. Jag är väldigt nöjd över att Elin valt att skriva på för ytterligare två år, säger Henrik Signell.

 Jag har blivit mycket bättre på allt sedan jag kom till Sävehof, både mentalt och fysiskt. Jag vågar göra saker som jag inte gjort tidigare och vi är dessutom ett gött gäng som hatar och förlora samtidigt som vi stöttar varandra i vått och torrt.

Det skall bli spännande och utvecklande att fortsätta i Sävehof minst två år till. Kul att föreningen och ledare tror på mig, ett förtroende som jag skall förvalta väl, Säger Elin samtidigt som hon förbereder sin examen till sjukgymnast.

 Elin visar att hon tar förtroendet från föreningen på största allvar, en ansvarsfull spelare som aldrig viker ner sig och även en god kamrat utanför planen och en engagerad lagspelare under matcherna. Elin är verkligen en spelare som är väldigt viktig inför framtiden och som vi är glada över att ha kvar i föreningen, säger Anders Eliasson.