181226_elin_karlsson_640

ELIN KARLSSON FÖRLÄNGER MED SÄVEHOF

Elin Karlsson förlänger med IK Sävehof. Det nya kontraktet gäller tre år. Elin började sin handbollskarriär i Sävehofs handbollsskola som åttaåring och har sedan dess alltid tagit nya kliv framåt. Under höstens Champions League gjorde hon flera fina avtryck, som i matchen mot København Håndbold där hon registrerades för tre mål.

– Jag är glad och stolt över att få möjligheten att fortsätta i Sävehof. I klubben har jag förutsättningar för att ta nya kliv i min utveckling. Sävehof erbjuder en bra träningsmiljö och jag trivs bra med tjejerna i laget. Jag ser fram emot de kommande säsongerna och att ta chansen att bidra med det jag är bra på, säger Elin Karlsson.

– Elin Karlsson är som en oslipad diamant och har redan visat att hon har kapacitet att spela handboll på högsta nivå. Nu blir det viktigt för Elin att arbeta hårt med att vidareutveckla sin fysik och hennes handbollmässiga kvaliteter. Jag vet att det finns väldigt mycket handboll i Elin och jag tror att vi kommer att få se ännu mer av henne framöver. Jag är väldigt glad för att Elin har beslutat sig att stanna kvar i klubben i minst 3 år till.  Det är speciellt hennes snabba fötter och hennes  man mot man spel på liten yta som är hennes största vapen, säger Rasmus Overby.

– Att förlänga med Elin som är ”ursävehofare” känns extra bra i magen. Vi tror stenhårt på henne och vi hoppas på ett långt och utvecklande samarbete.  Elin har redan i år visat fina kvalitéer i ligan och Champion League.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..