13_elin_hallagard_1920

ELIN HALLAGÅRD FÖRLÄNGER

Efter SM-finalen 2017 var hon nära att sluta med handbollen. Elin blev gravid och såg en ny framtid framför sig, men under hösten vaknade suget i att stå på plan igen. Elin bestämde sig för att satsa på comeback, men planen var först till nästa säsong.

Efter förlossningen i december började Elin sikta på att försöka komma i form lagom till slutspelet, det har hon visat med eftertryck. I kvartsfinal 3 (Sävehof vidare med 3-0 i matcher) mot Boden blev hon framröstad till bästa spelare med sju mål på sju skott.

Nu är det dags för semifinal mot Skuru och Elin vet redan vad hon längtar efter, ett nytt SM-guld. Även Julia Eriksson och Johanna Ahlm är tillbaka för fullt och tillsammans med landslagsspelaren Olivia Mellegård och lagkaptenen Linnea Pettersson förfogar Sävehof över ett målmaskineri som kommer sätta Skuru tuffa prov under semifinalerna.

Elins nya kontakt sträcker sig över 1+1 år

”Jag känner att jag har mer att bevisa och trivs bra i Sävehof. Nästa säsong blir spännande med lite nytt folk i föreningen också, säger Elin Hallagård”

”Elin har bevisat att hon har mycket kvar att ge på en handbollsplan. Hon har verkligen kommit tillbaka med energi och målmedvetenhet som hon inte haft tidigare. riktigt roligt, säger Henrik Signell”

”Starkt att redan vara med och leverera på plan så kort tid efter förlossningen. Väldigt roligt att Elin är kvar i Sävehof även nästa säsong. Elin kommer tillhöra toppen inom svensk handboll även i fortsättningen, säger Anders Eliasson”

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..