ELIN_LUKAS_KONTRAKT

ELIN ERNELIND OCH LUKAS RÅDBERG SKRIVER KONTRAKT MED IK SÄVEHOF!

Elin Ernelind och Lukas Rådberg har skrivet A-lagskontrakt!

Elin och Lukas båda födda 2003 är fostrade i Sävehof sedan handbollsskolan och har sedan gått igenom alla åldersklasser till akademin och nu är det dags för deras första A-lagskontrakt.

Det känns fantastiskt kul och det är en dröm som går i uppfyllelse. Båda mina föräldrar har spelat i Sävehofs A-lag, så det känns lite speciellt extra att jag nu får möjligheten att tillhöra A-laget, säger Elin Ernelind

-Sävehof har betytt oroligt mycket för mig då det är en trygg och bra miljö att utvecklas i, vilket jag gjort under alla mina år. Nu ser jag fram emot en fortsatt utveckling i min moderklubb, säger Lukas Rådberg.

Jag ser mycket fram emot nästa säsong och få en fortsatt utveckling i professionell miljö tillsammans med många duktiga spelare. Jag har en stor tränings vilja och har alltid gillat att utmana mig för att bli bättre, säger Elin Ernelind

-Mina förväntningar inför nästa säsong är att få jobba med laget och med tränarna Micke och Linus, som jag har stort förtroende för. Jag ska bidra med så mycket jag kan till truppen och lära mig och utvecklas ännu mer. Jag är fortfarande en ung spelare, säger Lukas Rådberg.

– Elin är en spelare som är mycket arbetsvillig. Hon är duktig, ambitiös och jobbar alltid hårt. Lukas har en unik talang med tanke på hans fysik. Han är ambitiös och användbar både framåt och bakåt. Det är ytterligare två spännande och duktiga spelare från vår egen ungdomsverksamhet, säger Emil Berggren, Sportchef

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..