Dunross & CO – ny partner till Sävehof

Stiftelsen Dunross & Co har som syfte att hjälpa barn och ungdomar att få en bra uppväxt.

För att uppnå detta samarbetar Stiftelsen med idrottsföreningar i Västsverige. De krav vi ställer på föreningarna är krav som föreningarna själva ställer på sin organisation. Det handlar om att låta alla vara med, att ledare, spelare och föräldrar uppträder som föredömen på och vid sidan av planen och på så sätt främjar en god sportsmannaanda. En viktig del i det arbete som föreningarna utför är att vara inkluderande, att låta alla barn vara med och leka, spela och lära utan att de diskvalificeras för att vuxna anser att de är för dåliga.

Vi ser att IK Sävehof uppfyller alla de krav vi ställer på en förening och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete som stärker barn och ungdomar i de viktiga uppväxtåren.

IK Sävehof är stolta och glada att Dunross & CO precis som vi stöder och arbetar för ungdomsidrotten. Sävehof är idag en av världens största handbollsföreningar med över 1100 ungdomar. Föreningen arbetar inte bara för att skapa duktiga idrottsutövare utan minst lika mycket för att forma framtidens samhällsmedborgare.

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..