180911_andreas_stockenberg_640

DUBBLA DERBYN MOT ÖNNERED

Önnered vs Sävehof ikväll 19:00 – ÖHK Hallen
C More >>>

Sävehof vs Önnered 26 december 15:30 – Partille Arena
Köp biljett >>>
Dubbelevenemang – se två matcher, betala för en – Sävehof vs Lugi 13:45 (SHE)

Dags att vända serien i Handbollsligan med dubbla Derbyn mot Önnered. Ikväll klockan 19:00 i ÖHK Hallen och sedan på Annandag jul (26 december) i Partille Arena 15:30. Sävehof satsar mot toppen endast två poäng bakom Malmö, samtidigt som Önnered krigar för överlevnad på kvalplats. Det skall dock påpekas att Önnered har spelat oavgjort borta mot Malmö och vunnit mot RIK hemma under sista veckorna. Sävehof har tre raka vinster, senast mot Lugi där killarna gick ikapp, förbi och vann under sista kvarten. Ett riktigt styrkebesked.

Bästa målskytt i Önnered är inte oväntat Daniel Blomgren med 108 fullträffar, en spelare som kan vinna matcher på egen hand. Sävehofs dubbel i William Bogojevic och Oskar Sunnefeldt har gjort 182 mål och ligger topp 10 i skytteligan, där Gzim Salihi ligger strax utanför med 67 mål.

Andreas Stockenberg – Det kommer bli en jäkla drabbning!

– Jag hoppas att vi har släppt matchen senast för det kommer bli en jäkla drabbning. Önnered ligger kanske inte så bra till i tabellen, men har varit riktigt bra på hemmaplan. De har vunnit mot lag som Redbergslid, Skövde och tagit poäng mot Ystad, säger Sävehoftränaren Andreas ”Stocken” Stockenberg.

Från dagens Partille Tidning
https://www.partilletidning.se/2018/12/stocken-det-kommer-bli-en-jakla-drabbning/

Kompiskampen mellan ”Sebbe” och ”Mirko”

– Den som förlorar av mig och Mirko kommer nog inte få höra så mycket direkt efter matchen i och med att vi möts på annandagen igen. Efter det kan det nog sägas ett och annat när vi firar nyår till exempel. Men det finns inte på världskartan att vi förlorar mot Önnered. Han ska aldrig få ha det på mig.

Från dagens GP
http://www.gp.se/sport/handboll/kompiskampen-i-derbyt-1.11905918

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..