16-9_DAVID-SANDBERG

DAVID SANDBERG TILL SÄVEHOF!

David Sandberg åter till Sävehof!

David flyttade från Sävehofs akademi 2017 till Önnered HK och spelat där sedan dess. Nu återvänder han och har skrivit ett tvåårsavtal till och med 2024–25.


– Det känns väldigt kul och inspirerande att få komma tillbaka till Sävehof igen efter 6 år i Önnered. Jag vill ta fler kliv i min utveckling som handbollsspelare och miljön som finns i Sävehof är väldigt bra för just det. 
Ser fram emot att få dra igång med killarna i laget, men först önskar jag dem stort lycka till i slutspelet. säger David Sandberg

 

–  Vi tror att David kommer att passa in i laget och klubben väldigt bra. Han är en spelare som har ett förflutet hos oss och därmed känner klubben. En spelare som har ett bra skott och trots sin storlek är snabb. Han kan spela på flera positioner i försvaret vilket är viktigt för oss. Vi tror att hos oss kan David fortsätta att utvecklas till en ännu bättre spelare över de kommande säsongerna, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

– En spännande spelare som tidigare varit i vår akademi och gjort det fint under flera år i Önnered. Vi hoppas och tror att hans ska kunna ta nya steg hos oss, och att vi tillsammans genom hårt arbete ska hjälpa honom till nya steg i sin karriär säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

KONTAKT

 

David Sandberg

0736–42 23 80

davvesandberg@hotmail.com

 

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761–102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..