Damlaget förstärker på M6

IK Sävehof förstärker med den förra Team Eslöv spelaren Elin Enhörning. Kontraktet löper på 3 månader och börjar i samband med omstarten av elitserien i mitten av januari 2014.

 Elin är en stark linjespelare med 28 U-landskamper. Elin gick från Kroppskultur till Team Eslöv säsongen 2012-2013. I ”Kropps” spelade Elin tillsammans med Jenny Alm som gick till Sävehof när Elin flyttade till Eslöv. Nu är Uddevalla-tjejerna åter i samma lag. Elin är kontrakterad att ersätta Linn Blohm under hennes rehabilitering av sin korsbandsskada.

 – Vi är mycket nöjda med att Elin vill vara med på det fortsatta äventyret som väntar oss i Champions League till våren. Det kommer bli en intensiv vårsäsong med många matcher så det känns tryggt att säkra upp på den positionen för eventuella skador/sjukdomar på Frida Tegstedt, men även Johanna Forsberg som vi tror kan komma att utvecklas bra hos oss på sikt.

Nu känner vi oss väl rustade på alla positioner och jobbar hårt varje dag för att det ska bli en härlig fortsättning på säsongen, säger lagets tränare Henrik Signell

 

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..