Damernas nittonde seger

Sävehofs 19:e raka seger i målrik match
Tjejerna startar i ett ruggigt tempo och går tidigt upp till ledning med 9-4 och har i halvtid 17-11. Matchbilden präglas av ett par ryck från IKS sida (se matchbilden nedan).

I IKS handlar det ikväll, som så ofta när det är matcher mot topplag och derbyn, om en viss Johanna Ahlm. Hon är lysande och hennes kvickhhet, rapphet och skytte är fruktansvärt bra. Detta leder till att hon i denna match blir utsedd till matchens lirare. Kul oxå att Jenny Wikensten kliver fram och tar härliga kantavslut och är snabb i kontringarna, hon noteras för sju fullträffar. Ida odén fortsätter sin vana trogen och sliter bakom våra landslagsstjärnor.

I Önnered handlar det mycket om de spelare som vi nämnde inför matchen, alltså Johanna Aronsson, Frida Andersson och Elin Källkvist. I Önnered pratar man säkerligen om att gör man 30 baljor framåt, så skall vinna matchen och åka hem med 2 poäng, men nu är det så att på andra sidan planhalvan spelade serieledarna IKS och så som tryck i uppspel och anfall var denna afton – ja då är det inte helt enkelt. Grattis till Johanna Aronsson som fick pris som bäste spelare i Önnered.

Önnered får kämpa vidare, men ligger som det ser ut just nu på samma plast och får säkerligen rikta in sig på kvalspel, det kommer de att klara av alldeles lysande, lycka till.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..