Damerna vann premiären med 28 – 25

Reprisen på SM finalen från i våras började som den slutade. Efter 6 minuter leder Sävehof med 6-0 och mycket tyder på att det kommer att bli en enkel seger igen för mästarinnorna från Partille. En bekväm halvtidsvila med 15 – 9. I början på andra halvlek ändrar matchen karaktär det blir långsammare vilket tillåter Lugi att komma in i matchen. En hel del slarv och tekniska misstag gör att efter 22 minuter in i andra halvlek är Lugi nästan ikapp, det skiljer bara två mål och Sävehof är ett darrigt lag. Men när det återstår fyra minuter är sävehof tillbaka i en fyramålsledning som de inte släpper. Matchen slutar 28-25 och Sävehof visar att trots lite tveksamheter i mitten av halvlekarna är deras målsättning att vara i SM final den 9 maj ganska trolig, trots att det återstår hela säsongen. Men när de spelar som bäst är det inte några lag i Sverige som hänger med.

Med 32–31 som slutresultat i torsdagens bortamöte med HF Karlskrona..

Chans till kvartsfinal i European League! – än lever hoppet..

Ett svängigt derby mot Önnereds HK fick avsluta grundserien av..