Förlust mot Leverkusen

Damerna fick stryk med 28-22 (15-12).

next_icon Läs mer i matchreferatet

——————

Nu har förmiddagen sprungit iväg och vi har avverkat träning, lunch och matchgenomgången. Det börjar närma sig och det var fokuserad stämning under genomgången som ”Bagarn” hade.

Träningen var bra genomförd med mycket skott och lägen på målvakterna. Nu är det vila på rummen, en ny samling kl 16:00 för att fylla på depåerna, sen lite gemensam promenad, vila och förberedelser.

Sen en kort promenad till hallen som ligger rätt över gatan. Vi bor på Bayer Leverkusens fotbollsarena, fint hotell med härliga loger som visar arenan från sin bästa sida. Den intilliggande handbollshallen kommer ikväll att koka av 1300 personer. Matchstart kl 19:30 och vi återkommer under kvällen med ett kortare referat och målskyttar.

——————

Så var vi på plats här i Leverkusen för att ikväll spela första matchen i EHF Cupen Round 4, motståndare tyska laget TSV Leverkusen. Tyskorna ligger på andra plats i ligan och har ett bra lag, med flera landslagsspelare och en del spelare från andra länder.

Fredagen har varit mycket resa, samling kl 17:00 på Säve flygplats, flyg till Dûsseldorf och sen buss i 1,5 timme vidare till Leverkusen. Väl där en sen middag, kort genomgång och sen läggdags.

Nu ser vi fram emot en fullspäckad lördag, uppstigning och frukost 09:00, träning kl 10:00 och 1,5 timme framåt. Förmiddagen är ren träningsförberedande och eftermiddagen återkommer vi till med matchförberedande.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

EUROPEAN LEAGUE IK SÄVEHOF v RK NEXE (CRO) Tisdag 5..

Med över tjugo gjorda mål och färre än tio insläppta..

Herrlaget kämpar inte bara för att behålla förstaplatsen i Handbollsligan..

Tack vare en sen vändning lyckades IK Sävehof få med..