Damerna fortsätter att vinna

Matchen mellan hemmalaget IK Sävehof och gästande Team Eslöv slutade med sexmålsvinst för Sävehof, 32-26 (15-15).

I första halvlek kopplade Eslöv greppet om matchen och ledde med som mest 4 mål (12-8), innan Sävehof och tränare Johansson slängde in time-out kortet, vilket visade sig vara lyckat. Sävehof fick med två viljemål igång laget och publiken och vips så var ställningen 15-15, vilket även blev halvitdsresultatet. Bäst i första halvlek var Eslövs Anna Olsson med 8 mål.

Andra halvlekens första tio minuter var jämna innan Sävehof kunde göra ett ryck och fram till 27-20. Då trodde många i hallen att matchen var körd, men Eslöv gav sig inte så lätt. Efter 4 raka Eslövmål blev det lite nerv i matchen, då passade Sävehof på att göra 4 raka och matchen var avgjord.

I Sävehof ger vi lite extra beröm till Jessica Helleberg, ”Bella” Gulldén och Karin Isakson. I Eslöv var Anna Olsson klart bäst, även beröm skall utdelas till den snabba vänsterkanten Ida Kellokoski Adamsson.

Sävehof: Hanna Fogelström 1, Ida Odén 2, Jamina Roberts 3, Frida Tegstedt 2, Jenny Wikensten 2, Jessica Helleberg 8 (1), Karin Isakson 6 (2), Isabelle Gulldén 8 (1).
Team Eslöv: Johanna Wiberg 2, Malin Andersson 1, Lina Olsson 2, Anna Olsson 11 (2), Ida Kellokoski Adamsson 4, Hanna Jeppsson 1, Lina Möller 1, Louise Lindholm 3, Jennie Johansson 1.