COUNTDOWN: 5 dagar kvar…

…Isabelle Gulldén, hur är det med dig?
Läget med mig är väldigt bra. Fint väder och mycket handboll på tv. Man känner att det börjar närma sig nu.

Du kommer att lämna Sävehof efter säsongen, hur ser ditt drömslut ut på lördag?
Jag kommer ju det och det hade suttit otroligt fint med en medalj av den ädlaste valören efter en riktigt grym laginsats 🙂

Du började i handbollskolan som åttaåring, nu tretton år senare drar du vidare på äventyr. Vem eller vilka kommer du att sakna mest?
Usch va gammal jag låter när man säger så… Jag kommer mest av allt (ganska självklart) att sakna hela laget men även allt runt om. Spelare i alla åldrar, tränare, klacken och vårat egna omklädningsrum i Sävehofhallen.

Förra året vann klubben ”The Double”, blir det så även nu på lördag?
Vi och herrlaget har båda favoritskapet. Jag tror båda gillar att ha det. Det gäller bara att utnyttja det på rätt sätt. Sist vi spelade i Scandinavium blev det förlust och jag kan säga att vi ska göra allt för att ta revansch.

Har du några tips till unga Sävehofare som vill bli lika bra som dig och ta sig in i landslaget?
Självklart finns dom vanliga klyschorna om att träna bra och sånt. Det ska man verkligen göra. Jag tog tag i min träning lite för sent och det ångrar jag idag. Men det jag har levt mycket på är att jag alltid haft kul när jag spelar.

Tack för allt ”Bella”, lycka till och kör hårt!
Tack tack!

Text: Martin Gunnérus
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..