13_elin_hallagard_1920

COMEBACK AV HALLAGÅRD

Tre månader efter att lilla Stina kom till världen är Elin redo för comeback i SHE. Elin som under flera säsonger varit en av lagets viktigaste spelare kommer att följa med upp till söndagens bortamatch mot Boden med avkast 16:00.

”Jag var ganska trött på handboll i slutet på förra säsongen och kände inte samma sug som innan, det var långa resor och jag kände inte samma glädje som tidigare. Även i början av graviditeten så mådde jag rätt dåligt och då kände jag verkligen att det var dags att avsluta mitt handbollsspelande. Men sen hände något i vecka 25-26, jag mådde jättebra och jag började sakna handbollen och kickarna av att spela. Vardagslivet kändes inte tillräckligt, suget var tillbaka och sedan dess har jag bara sett fram emot att få gå ut på plan igen.

 Jag känner att jag också blivit tryggare i mig själv och att handboll är en del av mig men inte allt. Tidigare var jag nervös och tyckte det var jobbigt om jag inte presterade på plan och funderade mycket. Jag känner att nu finns inte den nervositeten på samma sätt och det ger mig en helt annan trygghet, vilket känns jättehärligt.

 Mitt mål är att först bidra med energi och kämpaglöd, jag kan säkert stå upp bra bakåt och sen kommer resten att följa med ju mer matchträning jag får i benen. Men en sak som jag redan har och det är en jäkla vilja, och den kommer jag visa på söndag, säger Elin Hallagård.”

Jätteroligt att Elin redan är tillbaka. Hon bidrar med både fart och ett stabilt försvarsspel. Även om det är förtidigt att kräva allt för mycket redan nu, så kommer Elin att göra skillnad redan från början och till slutspelet räknar jag med att vi kommer få stor nytta av Elin. Jag räknar med att hon kommer spela redan på söndag, säger Henrik Signell”

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..