Childhood race med gulddamerna

Under Childhood racet  i Marstrand deltog DB Schenker med en ”kändisbåt” där besättningen bestod av Sävehofs SM-guld spelare från damlaget.

Hanna, Jenny,Frida, Jamina och Louis slet hela dagen med tampar och hade fullt upp med att hålla reda på bommar, segel, babord och styrbord.

” Childhood foundation är grundat av Drottning Silvia till förmån för utsatta barn. En av höjdpunkterna under Stena Match Cup Sweden är det årliga Childhood Race. Klockan 15 gickstarskottet för kappseglingen där celebriteter tillsammans med proffsseglare tävlar till förmån för Childhood.

Torsdagen den 4 juli arrangerades Childhood Race för sjätte året i rad på Marstrand i samband med Stena Match Cup Sweden. Vid racet kommer de totalt åtta båtarna att starta samtidigt för att segla mot en boj och plocka upp en flagga som är fäst på bojen när den rundas. Först tillbaka över mållinjen med flaggan ombord vinner respektive race. Seglingarna kommer att följas tätt av publiken från klipporna och tävlar gör bland annat Emma Igelström, Daniel Alfredsson och Lasse Cronér.”

läs mer om childhood >>>

Hur det gick i tävlingen? Det får ni fråga tjejerna om när ni ser dem.

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..