210201_2xmoller_stannar_640

BRÖDERNA MÖLLER KVAR I SÄVEHOF

Båda bröderna började sin bana i Sävehofs handbollsskola för att sedan gå vidare till klubbens akademi. Simon har kommit lite längre i karriären med ett SM-guld. Det kanske Felix kan stoltsera med lite senare i vår? Pappa Peter Möller som spelade i Sävehof på 2000-talet leder dock fortfarande familjefejden med dubbla SM-guld från 2004 och 2005. Kontrakten är på två år vardera.

– I den här omgivningen med extremt sköna lagkompisar och en härlig ledarstab tror jag att jag kommer ha en fin utveckling. Jag hoppas att kunna bidra till att vinna titlar med det här laget både i Sverige och i Europa, säger Felix Möller.

– Felix resa har gått fort, men jag är säker på att vi bara sett en bråkdel av Felix potential hittills. Hans mognad och lugn blandat med vinnarskalle och träningsvilja gör att vi tror väldigt mycket på Felix i framtiden. Vi är stolta att ha förlängt med ytterligare en av ”våra egna”, säger Emil Berggren.

 – Att förlänga med Sävehof kändes som helt rätt val för min del. Mycket på grund av att jag känner att jag har förutsättningar att jobba mot mina drömmar och att jag utvecklas hela tiden. Jag ser fram emot att spela många viktiga matcher för Sävehof och kämpa för SM Guld, säger Simon Möller.

– Simon har skrivit på ett 2-årskontrakt och vi är superglada att få fortsätta jobba med vår guldmålvakt. Simon har gjort en strålande säsong och har en otrolig potential. Simons professionalitet och extrema vinnarskalle gör att vi tror väldigt mycket på Simon i framtiden, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..