Broderna-Moller-forlanger

BRÖDERNA MÖLLER FÖRLÄNGER MED YTTERLIGARE TVÅ ÅR!

Bröderna Möller förlänger med ytterligare två år!

Simon och Felix Möller är handbollsfostrade i Sävehof och stora förebilder för alla unga spelare i klubben har skrivet nya tvåårsavtal till och med 2024–25.


– Att få spela för en klubb som IK Sävehof och alla de förutsättningar som finns i klubben och arenan i kombination med tränarteamet Micke, Linus och Daniel innebär att vi kommer att fortsätta att utvecklas och bidra till Sävehofs framgångar, säger Simon och Felix Möller.

 

– Vi är mycket glada att Simon och Felix förlänger sina kontrakt. Simon har visat den här säsongen att han verkligen tillhör toppen av ligan. Med sin vinnarskalle och att han alltid ger allt visar han vilken stor förbild han är för alla ungdomar i klubben.

Felix är precis som sin bror alltid först i ledet vad det gäller professionalism och viljan att vinna. Felix har utvecklats enormt mycket de senaste två säsongerna vilket givit honom en plats i landslaget. Han visar redan nu stor mognad och stora ledaregenskaper. Vi är vi väldigt stolta över att dessa profiler spelar hos oss de kommande två säsongerna, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

– Väldigt härligt att våra två kanske största kulturbärare förlänger och visar att dom vill vara med och fortsätta att gå i bräschen för att bygga det vi startat de senaste åren. Vi är en klubb som ska bygga A-laget mest på våra egna produkter eftersom vi har en så fantastisk akademi- och ungdomsverksamhet och då är det extra viktigt för oss att dessa är kvar och leder laget när dom är i Simon och Felix ålder. Det ska bli kul att jobba vidare med dem och tror att om vi fortsätter jobba hårt så kommer vi få se bröderna Möller med nya utmaningar i framtiden. säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

KONTAKT

 

Simon Möller

0730-859866

simon.malvakt@gmail.ccom

 

Felix Möller

0725-226055

felix.savehof@gmail.com

 

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..