180403_kvart2_boden_640

BORTAMATCH MOT BODEN

Kvartsfinal 2
Boden vs Sävehof
Tisdag 3 april 19:00 i Arena Boden

Se matchen på SHE play

Det är dags för kvartsfinal två för Sävehofs damer när laget lämnar Landvetter 12.50 för flygresan till bortamatchen ikväll mot Boden.

”- Jag är nöjd efter vår insats senast, vi var rejäla och fysiska och höjde oss en bra bit från tidigare matcher mot Boden. Men det finns lite saker att putsa på om vi skall gå vidare till semifinal, det är dessutom något helt annat att möta Boden på bortaplan och det är alla medvetna om. Även om vi vann med tio bollar senast så står det bara 1-0 i matcher.

– Det är kul att möta Boden, det är ett bra lag som ger allt och det är en skön stämning på bänken mellan mig och Per. Vi respekterar varandra och gillar varandra både på och utanför planen. Men under match så skall det tända till och vi är båda rätt heta när det är match. Men det är bara roligt att det hettar till lite under ett slutspel.

– Ikväll skall vi försöka upprepa vår insats senast. Vi skall jobba vidare på det vi gjorde bra och samtidigt hålla ett högt tempo för att inte bjuda i Boden i matchen. Viktigt att tänka på att marginalerna är små,  sänker vi tempot blir det ett säkrare spel men då får även Boden en chans att hinna parera våra attacker. Vi är väl förberedda på Bodens spel och de kommer säkert ändra om lite inför ikväll. Vi skall följa strategin  och spela på vårt sätt, gör vi det som ett lag, tar vi med oss en seger hem till Partille ikväll, säger Henrik Signell”

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..