bortamatch_she_640

BORTAMATCH BODEN

Boden vs Sävehof
Boden Arena 19:00

Se matchen på SHE Play >>>

I kväll spelar Sävehof mot Boden i SHE. Det är längsta bortaresan i serien för de svenska mästarna, men för spelare som Linnea Pettersson och Thess Krönell är det nästan som hemmaplan.

– Linnea kommer från Kiruna och Thess från Piteå, och de kommer ha en del bekanta på läktaren. Många andra i laget har aldrig varit så här långt upp i Sverige, så det blir kul, säger tränaren Henrik Signell.

Sävehof flög norrut tidigt i morse, men det var en ovanligt tunn trupp Signell fick med sig. Elva spelare finns med till Boden. Loui Sand och Julia Eriksson har stått utanför laget tidigare, men nu vilar också Jamina Roberts, Rikke Jensen och Julia Walstern.

– Vi har gjort bra insatser på slutet och vill hålla oss kvar där. Den här matchen kräver att vi har samma fokus som tidigare, och gör vi det vi ska kommer det gå bra, säger Henrik Signell.

Sävehof stannar kvar i Boden i natt och reser tillbaka till Göteborg tidigt i morgon. Men morgondagens handbollsäventyr slutar inte när laget landar på Landvetter vid 9.30-tiden. Redan vid 18-tiden är laget på resande fot igen – då mot Danmark för lördagens match i EHF-cupen mot Randers.

Fler nyheter

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..