Bli Supercoach med nya managerspelet!

Bästa coachen från Sävehof vinner en signerad matchboll! Börja tävla nu…

… SuperCoach, handbollens nya, unika Manager Spel kommer att släppas den 1 september. Därefter är det vara fritt fram att anmäla sig och börja skapa sina lag. Själva dynamiken i spelet kommer naturligtvis inte igång förrän dom riktiga matcherna startar, men det är en fördel att vara med från början.

Spelet går ut på att med 1 miljon i plånboken köpa ett vinnande lag (14 spelare). Alla spelare i Elitserierna är tillgängliga. Spelarnas pris beror på hur de presterat tidigare (MEP poäng), och deras värde utveckling beror på hur det presterar i säsongens matcher. Ökar spelarnas värde – ökar också lagets. Dessutom inkasserar laget bonusar för varje MEP som erövras. Här gäller det dock att coacha laget rätt inför varje match, så att rätt spelare är på plan och rätt spelare sitter på bänken. Spelaren som sitter på bänken bidrar nämligen bara med halva bonusen.

Det gäller naturligtvis att öka värdet på laget så mycket som möjligt.

Fina vinster väntar dom som lyckas bäst.

Att delta kostar 100 kr, då får man både ett herr och ett damlag. Spelaren aktiverar sig i tävlingen genom att skriva in en aktiveringskod som han/hon kan få från ett deltagarkort eller köpa via nätet.

I de fall där klubben säljer deltagarkortet eller länkningen för nätbetalning kommer via klubbens hemsida tillfaller hälften, 50 kr, klubben.

Följ länken för att registrera dig och börja din karriär som ”Supercoach”

http://213.180.74.118/supercoach/index.aspx?id=24

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..