Biljetter släppta till SM-finalerna 2011

Nu har biljetterna släppts till SM-finalerna i Scandinavium, Göteborg, lördagen den 7 maj 2011. Biljetterna kan bokas via Ticnet eller Scandinavium. Dessutom har handbollsklubbarna har en kvot av föreningsbiljetter till extra förmånligt pris. Kontakta din handbollsklubb. Avkast för damfinalen är 16.15 och herrfinalen 19.10.

SM-finaler i en enda direkt avgörande match har blivit en succé och är nu en etablerad tradition. Det är sjunde gången som SM-finalerna avgörs enligt detta koncept. Scandinavium är SM-finalarena för tredje gången. Tidigare finaler i Göteborg var 2006 och 2008. Övriga SM-finaler har avgjorts tre gånger i Globen, 2005, 2007 och 2009, och en gång, 2010, i Malmö Arena.

– Handbollen står verkligen i fokus i Göteborg under våren med både Sveriges VM-gruppspel och sedan SM-finalerna. Samtliga tidigare SM-finaler har haft utsålda hus med härlig inramning och hög stämning bland alla supporters. Vi räknar med sedvanligt sug efter finalbiljetter och att de 12000 läktarplatserna i Scandinavium kommer att bokas upp i samma snabba takt som föregående års finaler, säger Yvonne Sandgren, kanslichef på Göteborgs Handbollförbund.

Traditionellt kommer finalarrangemanget att avslutas med ett stort SM-party. Ett event där handbollare från hela landet samlas som slutpunkt på säsongen 2010-11. Där kommer bl.a. utmärkelser till årets bästa spelare och skytteligavinnare att delas ut. Vid SM-banketten 2010 i Malmö deltog 900 personer.

SM-finalerna är ett arrangemang av Svensk Elithandboll i samverkan med Svenska Handbollförbundet, Göteborgs Handbollförbund, Got Event och Göteborg & Co.

På SM-sajten www.smhandboll.se kommer nyheter och all erforderlig information om biljetter, program, VIP, boende och SM-party m.m. att uppdateras. Denna sajt öppnar inom kort.

Arne Johansson
Kanslichef HEH

Fler nyheter

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..