magnus_johansson_profil2-470x220

”BAGARN” INFÖR RICOH MATCHEN IKVÄLL

Det är två veckor sedan förra matchen och det är inte utan att Sävehofs spelare och ledare väntat på den här dagen.

– Det har varit veckor med bra disciplin på träningar och nu vill vi ta poäng och få en liten revansch för förlusten mot Alingsås senast, säger tränaren Magnus Johansson.

Missen mot Alingsås är Sävehofs enda förlust i upptakten av Elit-serien, men det är mer än åtta poängs utdelning som Magnus Johansson är belåten över. Spelet har också fungerat bra. Med den bakgrunden känns det förstås som favoritskapet ligger på Sävehof i kväll när nollpoängaren Ricoh kommer på besök.

– Vi har varit noggranna i arbetet inför matchen, lovar Magnus Johansson.

– Vi förbereder oss alltid på tuffa matcher och Ricoh är ett bra lag. De har en bättre trupp än förra året även om de inte riktigt fått ihop spelet ännu. Men senast mot Alingsås spelade de bra och det var först i slutet som siffrorna rann iväg lite.

Magnus Johansson är mån om att hans spelare inte får en övertro på sig själva bara för att det gått bra i starten.

– Det finns ingen anledning för oss att flyga iväg i tankarna. Ricoh är ett lag som vi kommer tampas med på samma nivå i tabellen, och de har precis som vi målsättningen att gå till slutspel, säger han. Det här blir första matchen sedan Peter Johannesson lämnade Sävehof för spel i Tyskland.

– Det fanns ingen anledning att inte gå tillmötes Peters önskan att få spela i Bundesliga. Det har han pratat om tidigare också och det är bara att önska honom lycka till, säger Magnus Johansson.

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..