"Bagarn" förlänger med Sävehof

IK Sävehof damer har gjort klart med en av de viktigaste kuggarna inför framtiden, en förlängning med guldtränaren Magnus ”Bagarn” Johansson, Magnus kontrakt löper ut i maj 2012 och för oss inom föreningen var det extra viktigt att få göra klart med Magnus meddelar sportchefen Jerry Hallbäck. Magnus har fört damlaget till tre raka SM guld, bra europacupspel och lyckats utveckla flera duktiga spelare, vi är mycket glada och stolta över att en så meriterad tränare är klar för ytterligare två spelsäsonger framåt. Det nya kontraktet löper över spelsäsongerna 2012/2013 och 2013/2014, alltså ett nytt tvåårigt avtal, fortsätter Jerry. Att Magnus är klar sänder viktiga och bra signaler till våra egna spelare, men  även till spelare som vi kanske har möjlighet att knyta till oss de närmsta åren.

Magnus Johanssons egna kommentarer inför att förlänga med IK Sävehof:
– Jag trivs oerhört bra i Sävehof och med tjejerna i laget, samt att ledarna runt laget gör att det är en mycket stimulerande miljö att arbeta i. Jag tycker det är både roligt och spännande att föreningen fortsätter att satsa på damhandbollen och vill utveckla den ännu mer. Föreningen och jag har samma högt ställda ambitioner och det känns riktigt bra att vi tillsammans vill bygga ett slagkraftigt lag inför den nya arenan om några år.

Vi hoppas, tror och vet att vi kommer att får många spännande och händelserika matcher ihop med Magnus de närmsta åren, Sävehof damlag går en spännande tid till mötes.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..