160829_abbe_ingvar

AVTACKNING INGVAR NILSSON PÅ ÅRSMÖTET

Klubbdirektör Stefan ”Abbe” Albrechtson avtackade i samband med årsmötet Ingvar Nilsson för sina två år som klubbens ordförande.

Abbe minns tillbaka:

Någon dag efter det att Partille Cup år 2003 precis hade haft sin avslutning fick Gertie Brandt på kansliet/kontoret ett samtal.

Gertie kommer in till mig och säger:

  • Abbe, det är nån från Schenker som ringer och är intresserad av att sponsra.

Det är inte ofta man stöter på ”incoming” sponsring så jag ringer upp direkt. I andra ändan svarar en riktig höjdare, VD:n själv – Ingvar Nilsson.

På den vägen är det.

Inriktning och exponering var i första hand på damlaget av två anledningar, dels att balansera upp en manlig bransch men säkert också för att Sävehofs förevigade damspelare Maria Lindqvist hade kommit in i familjen.

Ett annat starkt minne är också förknippat med Partille Cup, som under åren 2002-04 successivt flyttade in till Göteborg och främst Heden.

Heden bestod i stora stycken av grusplaner medan handbollsspelare önskade spel på plast/konstgräs.

År 2005 begav jag mig ner till Berlin och fick loss tre fotbollsplaner av plastgräs (18 handbollsplaner) till ett kanonpris. Ihoprullat och klart. Men en transport krävdes vilket såg ut att bli både dyrt  och krångligt med alla papper som krävdes över gränserna.

Ett samtal till Ingvar och allt var klart. Heden blev i och med detta, i början av juli, grönare än någonsin i historien.

Med detta har det blivit:

  • 14 säsonger med DB Schenker som partner
  • 2 säsonger som ordförande

 

Hela Sävehof vill tacka Ingvar för ett underbart stöd i verksamheten och ett stort engagemang i överväxlingen från Partillebohallen till Partille Arena.

Vi ses på läktaren och kring matcherna!

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..