Linus-Emir-Partners

AVONOVA NY PARTNER TILL IK SÄVEHOF

Världens största handbollsklubb samarbetar med Nordens största leverantör av företagshälsa!

Avonova är Nordens största leverantör av företagshälsa. Tillsammans med Sävehof erbjuder Avonova nätverkets medlemmar ett exklusivt erbjudande, där ni tillsammans med Avonova ska lyfta arbetsmiljön och hälsan för de anställda. Detta uppnår ni genom denna banbrytande tjänst, där Avonova som leverantör tar ansvar för både systematisk arbetsmiljö och företagshälsa. Det här kommer att stärka ert varumärke vilket i sin tur gör det lättare för er att attrahera, rekrytera och behålla medarbetare.

-Vi är otroligt glada över att kunna hälsa Avonova välkomna som ny Partner till IK Sävehof. Förutom ett partnerskap ger Avonova även en generös kickback till Sävehof för varje affär som genomförs inom nätverket. 

Hälsa är något som vi i Sävehof brinner för. Det är därför extra kul att kunna presentera ett företag som helhjärtat jobbar med olika tjänster som bidrar till bättre hälsa på arbetsplatsen, både för små och stora företag. Stort tack för förtroendet, säger Emir Naprelac, IK Sävehof”

-Vi är stolta över att kunna stötta Sävehof i deras fantastiska CSR-arbete som de gör när det gäller att få alla barn och ungdomar i rörelse men också med deras olika integrationsprojekt, säger sponsoransvarig Linus Gulldén hos Avonova”

För varje anställd ni tar hand om kommer det även att gynna Sävehof. Alla ni som genererar rekommendationer till Avonova för potentiella kunder kommer dessutom att vara med om en utlottning där ni har chansen att vinna en weekend vistelse på det prisbelönta spahotellet Farris Bad.

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..