IMG_2148-scaled-e1599899394776

APELGREN INFÖR HK MALMÖ BORTA

På fredagskvällen kliver IK Sävehof in i den tredje omgången av Handbollsligan. HK Malmö på bortaplan är motståndet som gäller.
– Det blir en kul match mot en toppfavorit, konstaterar huvudtränare Michael Apelgren inför avkast.

Med tre plockade poäng på de två inledande omgångarna pekar Michael Apelgren framförallt på attityden som en viktig faktor när nya idéer för närvarande implementeras rent spelmässigt.
– Hittills är jag mest nöjd med inställningen och moralen som vi visat. Vi vet att vi är tidigt i processen och då gäller det för oss att fightas lite mer.
– Just nu är vi inte den bästa versionen av oss själva, men har visat upp ett väldigt fint lagarbete i varje match.

HK Malmö i Baltiska Hallen blir nästa utmaning för IK Sävehof – ett möte som laget ser fram emot.
– I nuläget är det ungefär en match i veckan så alla är supertaggade. Det är kul när matcherna väl kommer. Just Malmö är ett lag som jag tror är besvikna över att de inte vann serien i våras där de hade allt i egna händer. Så det blir ett möte med ett av de där topp tre-lagen som aspirerar mest om guldet när alla tippar.

I den senaste matchen såg försvarsspelet stabilt ut i framförallt den andra halvleken. Det är något Apelgren hoppas få se även på fredagskvällen.
– Ja, sen är Malmö lite extra svåra. De har en duktig tränare med smarta grejer, men vi ska ta lärdom från saker vi inte gör så bra ännu. Det var en klar förbättring av försvaret i andra halvlek senast, det tar vi med oss och lägger undan det som funkat mindre bra.

19:00 på fredagskvällen är det avkast i HK Malmö – IK Sävehof.

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..