180911_andreas_stockenberg_640

ANDREAS STOCKENBERG LÄMNAR EFTER SÄSONGEN

Andreas ”Stocken” Stockenberg och Sävehof har under veckan gemensamt valt att inte förlänga kontraktet till nästa säsong.

”Stocken” kom in som en frisk fläkt i Sävehof för två år sedan med inriktning på ungdomsakademin och som ansvarig för klubbens samarbete med Partille Handbollsgymnasium. Han var första säsongen både assisterande herrtränare och juniortränare. Efter halva den första säsongen, när Robert Wedberg lämnade för att bli Generalsekreterare för Svenska Handbollförbundet, tog ”Stocken” över ansvaret för tränarskap och coachning av herrlaget ihop med Anders Eliasson.

– ”Stocken” är en populär person i klubben och gör ett engagerat och bra jobb i verksamheten som tränare. Hans arbete med Herrlaget, Partille Handbollsgymnasium och Sävehof Handball Camp har varit och är mycket uppskattat. Vi hoppas att hans avslutning med Sävehofs herrar fortsätter långt in i maj med ett långt slutspel. Det är hans handbollskarriär värd, säger Klubbdirektör Stefan Albrechtson.

– Har efter två grymma år i Sävehof bestämt mig för att lämna klubben. Att få vara med i denna proffsiga verksamhet har lyft mig både som människa och som tränare. Att jag fått chansen som herrtränare i A-laget var en bonus. Nu lämnar jag dock för att jag vill få fram lite av min egen identitet. Dessutom har jag saknat skogen och dess livslevande. Vill tacka alla grymma ledare, spelare och människor runt Sävehof som jag lärt känna. Sävehof  är och förblir en maktfaktor i svensk handboll och jag är tacksam för att jag fått vara en del av detta, säger ”Stocken”

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..