190429_skovde_640-1

ANDERS INFÖR SKÖVDE

Semifinal 2
Sävehof vs Skövde 19:00 i Partille Arena
Köp biljett >>>

Resultaten har hittills inte gått Sävehofs väg mot Skövde den här säsongen, fast tre förluster i Handbollsligan och ytterligare en när semifinalserien inleddes i fredags påverkar inte självförtroendet hos gulsvart.

– Skövde och Sävehof är två jämna och bra lag. Vi är trygga med det vi gör, men inte nöjda utan vill mer. Vi känner att vi är minst lika bra, och Skövde ska vara riktigt bra för att slå oss, säger managern Anders Eliasson.

Semifinal 1 var på flera sätt en tuff match. Det var intensivt på plan, kamp i varje moment och bra stämning på läktaren. Och även om Sävehof ett tag var i underläge med fem mål kunde man komma tillbaka in i matchen.

– Vi har ju vår gameplan, och helst vill vi ju få utdelning i spel sex mot sex. Men vårt 7-6-spel gjorde att vi kunde komma tillbaka i den matchen. Tyvärr höll det inte hela vägen, Skövde fick kasta in några bollar som Malmö inte fick när vi hade samma läge mot dem. Men vi är inte oroliga, det ska bli kul med match igen, säger Anders Eliasson.

Christoffer Brännberger och William Bogojevic saknades i semifinal 1, och deras medverkan i kvällens match avgörs någon timma före avkast i Partille Arena.

– Taktiskt handlar det inte om några stora förändringar. Vi jobbar med det vi hållit på med under säsongen. Sedan har vi såklart tittat på situationer från senaste matchen och tagit vissa detaljer ett steg vidare. Så har säkert Skövde också gjort, säger Anders Eliasson.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..