ANDERS INFÖR MALMÖ IKVÄLL

Sävehof vs Malmö
Onsdag 13 mars 19:00 i Partille Arena
Köp biljett https://savehof.ebiljett.nu/Home/Tickets/69/false

Det blev aldrig sju sorger och åtta bedrövelser, men fyra förluster i följd var nog. I söndags, mot AIK, hamnade Sävehof i vinnarhålet igen.
– Vi tror på oss själva hela tiden, men det är klart att vi efter den resan vi haft med flera förluster ändå känner en lättnad över att få vinna igen. Det var en bra bortamatch, stabilt och övertygande, visserligen mot ett lag som ligger långt ner i tabellen men det blir ändå aldrig några enkla matcher, säger managern Anders Eliasson.

Å ena sidan är förlusterna mot lag som RIK, Kristianstad, Alingsås och Skövde inget att skämmas över, å andra sidan är det ju bara den typen av motstånd som återstår av säsongen. Först Malmö och Ystads IF i grundserien, och sedan slutspel.
– Alla lag spelar för placeringar nu. Vi ligger på den nedre halvan av slutspelslagen, men tittar man på lagen nedanför Kristianstad är det ändå så att alla kan slå alla, säger Anders Eliasson.

Sävehof får klara sig utan Vetle Eck Aga och Jonas Larholm mot Malmö. Eck Aga drog på sig ett nytt rött kort mot AIK senast och är avstängd, medan Larholm ådrog sig en bristning hemma mot Skövde i förra veckan och vilar av den anledningen.

Däremot är Gzim Salihi tillbaka i laget. Han fyllde år i går (grattis!) och vi hoppas förstås att han får anledning att fira mot Malmö också…